City-Kylpylän tuotesarjat

Lahjakortit ja tuotteet nyt helposti ja vaivattomasti!

Tuotemyyntimme nyt myös verkkokaupassa:

www.kauneustukku.fi

City-Kylpylä seuraa aikaansa ja käytössämme olevat ihonhoito-ohjelmat tuotesarjoineen ovat tehokkaita, tutkimukseen ja täydelliseen tuotekehitykseen perustuvia laadukkaita uutuussarjoja. Meiltä löytyvät ihonhoitotuotteet erilaisiin iho-ongelmiin. Ihonhoitosarjojen tuotteet tukevat ihonhoito-ohjelmaa ja kotihoitotuotteiden käytöllä maksimoidaan täydellisen lopputuloksen saavuttaminen.

Neoderma-tuotesarja

Neoderman tuotteet ovat luonnollisia, ennätysmäisen laadukkaita kasvo- ja vartalonhoitotuotteita; tuotteita jotka todistetusti ylläpitävät terveyttä ja luonnollista kauneutta sisällään. Neoderman tuotteet sisältävät puhtaita ja eksoottisia kasviöljyjä, hienoimpia luomuyrttejä, harvinaisia kasviuutteita sekä luonnollisia vitämiineja ja mineraaleja.

Tuotteet on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan apua mielen, kehon ja henkisyyden tasapainon saavuttamiseksi.

Neoderma – tavoiteltavan hyvinvoinnin tunteen tueksi.

Neoderman tuotesarja on laaja ja sisältää tuotteet kaikkien ihotyyppien puhdistustuotteet, soluvaikutteisen hoitolinjan tuotteet, aurinkosuoja-tuotteet, ikääntyvän ihon hoitolinjan tuotteet, kosteuttavan hoitolinjan tuotteet, tasapainottavan hoitolinjan tuotteet, vaalentavan hoitolinjan tuotteet, rauhoittavan hoitolinjan tuotteet sekä miehen iholle miesten hoitolinjan tuotteet. Korkealaatuiset Neoderma-tuotteet eivät sisällä geenimuunneltuja raaka-aineita (GMO-free), eivätkä parabeeneja, eikä tuotteita ole testattu eläinkokeilla.

Aesthetico-tuotesarja

Saksalaisten ihotautilääkäreiden kehittämä ihonhoitotuotesarja tukee ja täydentää loppu tuloksen Aestheticon Medical Peeling -hoidossa.

Jimont-kosmetiikkasarja

City-Kylpylässä meikkauksiin käytetään nyt Jimont-kosmetiikkasarjan tuotteita. Jimont on ainoastaan ihonhoidon asiantuntijoille sekä ammattilaisille suunniteltu sarja. Jimont on lähes 90% luonnonkosmetiikkaa, eikä sisällä lainkaan petrokemian tuotteita.

Jimont-meikkivoiteisiin on lisätty iholle tärkeitä vitamiineja kuitenkaan unohtamatta meikkivoiteelle tärkeitä ominaisuuksia. Meikkivoiteet ovat erityisesti kehitelty ikääntyvälle iholle hoidollisesti ja pinnan rakentajana sekä levittävyyden ansiosta. Ne tasoittavat ihon pintaa sekä ulkoisesti että hoidollisesti. Väripigmenttejä on runsaasti ja pieni määrä riittää peittämään ihon virheet.

Luomiväreissä pohjustusaineella saadaan erityisen pitävä meikki, joka on täydellisen vedenpitävä, ripsiväreissä puolestaan saadaan luonnollinen lopputulos erikoisharjan avulla.

Jimont-kosmetiikkasarjaan kuuluu laaja valikoima korkealaatuista värikosmetiikkaa, sekä alan viimeisimmät ja innovatiivisimmat suuntaukset ihosi hyvinvointiin.

Jimont jakaa kanssasi salaisuuden, joka korostaa kauneuttasi, karismaasi ja tyylikkyyttäsi. Yli kolmenkymmenen kauneudelle omistetun vuoden kokemuksella. Tule ja kokeile!

Katso lisää: www.jimont.com