City-Kylpylän tuotesarjat

Lahjakortit ja tuotteet nyt helposti ja vaivattomasti!

Tuotemyyntimme nyt myös verkkokaupassa:

www.kauneustukku.fi

City-Kylpylä seuraa aikaansa ja käytössämme olevat ihonhoito-ohjelmat tuotesarjoineen ovat tehokkaita, tutkimukseen ja täydelliseen tuotekehitykseen perustuvia laadukkaita uutuussarjoja. Meiltä löytyvät ihonhoitotuotteet erilaisiin iho-ongelmiin. Ihonhoitosarjojen tuotteet tukevat ihonhoito-ohjelmaa ja kotihoitotuotteiden käytöllä maksimoidaan täydellisen lopputuloksen saavuttaminen.

Neoderma-tuotesarja

Neoderman tuotteet ovat luonnollisia, ennätysmäisen laadukkaita kasvo- ja vartalonhoitotuotteita; tuotteita jotka todistetusti ylläpitävät terveyttä ja luonnollista kauneutta sisällään. Neoderman tuotteet sisältävät puhtaita ja eksoottisia kasviöljyjä, hienoimpia luomuyrttejä, harvinaisia kasviuutteita sekä luonnollisia vitämiineja ja mineraaleja.

Tuotteet on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan apua mielen, kehon ja henkisyyden tasapainon saavuttamiseksi.

Neoderma – tavoiteltavan hyvinvoinnin tunteen tueksi.

Neoderman tuotesarja on laaja ja sisältää tuotteet kaikkien ihotyyppien puhdistustuotteet, soluvaikutteisen hoitolinjan tuotteet, aurinkosuoja-tuotteet, ikääntyvän ihon hoitolinjan tuotteet, kosteuttavan hoitolinjan tuotteet, tasapainottavan hoitolinjan tuotteet, vaalentavan hoitolinjan tuotteet, rauhoittavan hoitolinjan tuotteet sekä miehen iholle miesten hoitolinjan tuotteet. Korkealaatuiset Neoderma-tuotteet eivät sisällä geenimuunneltuja raaka-aineita (GMO-free), eivätkä parabeeneja, eikä tuotteita ole testattu eläinkokeilla.

Aesthetico-tuotesarja

Saksalaisten ihotautilääkäreiden kehittämä ihonhoitotuotesarja tukee ja täydentää loppu tuloksen Aestheticon Medical Peeling -hoidossa.