Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/int43119/public_html/modules/mod_menu/helper.php on line 97

 

THERMAGE FRAKTIONAALINEN IHON KIINTEYTYSHOITO ILMAN LEIKKAUSTA

Yksittäiset hoidot: • Kasvot 450 €/hoito
Kasvot ja kaula 550 €/hoito
Kasvot, kaula decoltee 650 €/hoito

 

Thermage ihon kiinteytyshoito on aikuisen ja ikääntyvän ihon hoitomuoto ilman riskejä ja palautumisaikaa ihotyypistä riippumatta.

Hoidossa yhdistyvät mikroneulaus, thermage (tunnetaan non-operatiivisena ja korkeataajuisena kasvojenkohotuksena) sekä radiofrekvenssi, joka on tutkitusti tehokas useiden erilaisten dermiksen ja epidermiksen iho-ongelmien hoidossa.

Kolme äärimmäisen tehokasta hoitoa yhdellä ja samalla laitteella ja samanaikaisesti tehtynä. Thermage-hoito lisää kollageenisynteesiä ja näin ihoon saadaan lisää kollageenia. Syntyvä uusi kollageenikudos kiinteyttää veltostunutta ihoa.

Thermage -hoitoja voidaan käyttää kasvojen, alaluomien, käsien, käsivarsien, reisien ja vatsan alueen ihon kiinteytykseen. Thermage-hoito sopii parhaiten yli 40-vuotiaille ihon kiinteytykseen.

THERMAGE-HOIDON KULKU

Ennen Thermage-hoitoa ihosta otetaan valokuva Visia-ihoanalyysilaitteella, jotta hoidon tuloksia olisi myöhemmin helpompi arvioida. Iho puudutetaan, jolloin hoito on miellyttävämpää. Thermage- hoidon jälkeen iho viilennetään Jet Peel happikuorinnalla ja näin saadaan ihosoluille happea parantamaan ja uusimaan ihoa. Ihoon imeytetään hoidon aikana Hyaluroniampulli ja C-vitamiini Cellfusion hoitonaamio. Hoidon jälkeen kiputuntemuksia ei ole, mutta iho voi punoittaa hetken aikaa.