Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/int43119/public_html/modules/mod_menu/helper.php on line 97


RF-LASER

– Markkinoiden turvallisin ja tehokkain IPL-­, RF-,­ Laser menetelmä ihon ongelmien korjaamiseen

  • kasvojen, kaulan ja decolteen kiinteyttäminen

  • ikämuutosten hoito, häiritsevien ihokarvojen poisto

  • silmän- ja suunympärysalueen hoito

  • akne, tulehdukset, aknearvet

  • punoittava, couperoottinen iho, rosacea

  • pigmenttimuutokset, arvet

Ikämuutosten hoito laserilla:
RF-laser lämmittää ihon syvintä kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa.

Laser-hoitoon voidaan sisällyttää myös muita hoitoja, kuten Medical Peeling -happokuorintaa.

Hoito ei ole kivuliasta, se tuntuu vain iholla pienenä nipistyksenä. Voimakkuus otetaan aina huomioon asiakaskohtaisesti ennen hoidon aloittamista.

Pintaverisuonien- ja pigmenttimuutosten poisto laserilla: 
Laserhoito on tehokas apu pinnallisten verisuonien häivyttämiseen eli Couperosan hoitoon. Couperosalla tarkoitetaan pienten hiussuonten laajentumia, jotka sijaitsevat tyypillisesti poskien iholla. Pinnallisia punaisia verisuonia hoidetaan turvallisesti laserlaitteella.

Lasiprismalla viedään voimakkaita valopulsseja iholle. Jokainen valosalama on noin tuhannes- sekunnin pituinen ja tuntuu pieneltä nipistykseltä iholla. Valo imeytyy verisuoniin ja muuttuu lämmöksi. Veri suonissa hyytyy ja verisuoni häviää. Usein vaikutus voidaan nähdä heti, koska verisuoni kutistuu.

Pigmenttiläikissä laser hajottaa melamiinia, joka muuttuu ensin tummemmaksi ja muutaman päivän päästä kuoriutuu ihon pinnalta pois. Voimakkaat pigmenttiläikät vaativat n. 5-7 käsittelyä. Aurinkosuoja 50 spf on ehdoton.

Häiritsevien ihokarvojen poisto:
IPL-Elight on nopein ja tehokkain tapa poistaa pysyvästi häiritsevää karvankasvua. Hoidossa iholle levitetään viilentävää geeliä ja ihoa valaistaan näkyvällä valolla sekä infrapunavalolla.

Valo ulottuu hiustuppeen asti ja lämmittää sitä noin 70 asteeseen, mikä johtaa siihen, että proteiini hiussolussa ja - tupessa tuhoutuu. IPL:n vaikutus kohdistuu tummiin karvoihin, koska ne sisältävät pigmenttiä. Aivan vaaleita karvoja ei siis pystytä poistamaan.

Kasvojen kevyt nuorennushoito laserilla: 
Hoito perustuu oman kollageenituotannon lisääntymiseen ja tukirakenteiden vahvistumiseen laserin vaikutuksesta. Hoidolla vaikutetaan ihon syviin kudoksiin, joten ihon pinta jää täysin koskemattomaksi.

 Hinnat alkaen 350,00