LipoLaser-selluliittihoito

Vihdoinkin eroon selluliitista ja ylimääräisistä rasvasoluista kivuttomasti!

LipoLaser-selluliittihoito on uusi ja vallankumouksellinen menetelmä, joka käyttää matalatehoista laseria selluliitin käsittelyyn, rasvanpoistoon ja kehon muokkaukseen.

LipoLaser on ei-invasiivinen, kivuton ja neulaton menetelmä, eikä se vaadi palautumisaikaa. Asiakkaat voivat odottaa 1–2 vaatekoon pienenemistä. Tulosten säilymisen kannalta on tärkeää, etteivät rasvasolut kasva uudelleen joten noudatathan terveellisiä elämäntapoja!

Yhdellä hoitokerralla käsitellään maksimissaan kaksi hoitoaluetta, jotta keholla on aikaa poistaa vapautunut rasva aineenvaihdunnan kautta.

Päivittäin kehomme varastoi ravinnosta saatavia ylimääräisiä kaloreja adiposyytteihin. Aivomme säätelevät, milloin tätä varastoa käytetään ja aineenvaihdunta käyttää sitä energiaksi. Adiposyyttisoluja voisi verrata ladattaviin pattereihin; joskus niissä on energiaa ja joskus ei, riippuen siitä mitä syömme ja kuinka paljon kulutamme. Lipolaser laukaisee tämän energian vapauttamisprosessin  ja se voidaan kohdentaa tietyille kehon alueille.

LipoLaser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasolussa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi. Sen jälkeen ne vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaamme. Keho käyttää vapautuneet rasvahapot ja glyserolin aineenvaihdunnan energiana.

Tämä rasvahappojen vapautuminen on aivan samanlaista kuin silloin kun keho itse vapauttaa energiavarastojaan. Lipolaser ei siis aiheuta mitään epäluonnollista reaktiota eikä se myöskään vahingoita rasvasolun ympärillä olevia rakenteita, kuten ihoa, verisuonia tai ääreishermoja. Hoidon jälkeen suoritettu liikunta varmistaa, että aineenvaihduntamme käyttää kaikki vapautuneet rasvahapot.

Riippumattomat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Lipolaserin tulokset ovat vertailtavissa rasvaimun tuloksiin. Kevyt liikunta heti hoidon jälkeen vielä kiihdyttää vapautetun rasvan palamista energiana.

Sarjahoidon aikana suositellaan noudattamaan vähähiilihydraattista ruokavaliota, silloin rasvasolut tyhjenevät tehokkaammin ja  aivojen signaali vapautuvasta energiasta tehostuu.

Suositellaan noudattamaan hoitajan antamia ohjeita.

Hinnat: Yksi alue 160€, kaksi aluetta 300€
5 x sarjahoito yhdellä alueella 700e, kahdella alueella 1300€

Parhaat tulokset saat sarjahoidolla.


LIPOcavitatio

Painon pudotus, vartalon muokkaus, hoikistuminen, ihon kiinteytyminen, rasvan poltto ja selluliitin vähentäminen voidaan kaikki saavuttaa LIPOcavitatio -tekniikan avulla:

• Täysin turvallinen non-kirurginen rasvanpoistomenetelmä
• Ei vaadi toipumisaikaa, ilman sivuvaikutuksia

Hoidossa voidaan keskittyä hoidossa tiettyihin avainkohtiin, kuten vatsa tai pakarat.

Säännöllisen hoitosarjan aikana huomaat dramaattisen muutoksen: ihokudoksen elpymisen ja hoikentuneen ulkomuodon. Tuloksia näet jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito tehdään aina 5 – 10 x sarjahoitona.

LIPOcavitatio-hoidon hinnat:
Yksi alue 185 € + lisäalueet 100 €