Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/int43119/public_html/modules/mod_menu/helper.php on line 97

UUTUUS!

3 D Hifu veitsetön kasvojenkohotus

3 D Hifu -toimenpiteessä korkeatehoista ultraäänienergiaa kohdistetaan ihon kaikkiin kerroksiin sekä ihon alla sijaitsevaan SMAS-kalvorakenteeseen. Smas-kalvorakenne on ihon ja lihaksen välissä ja aikaisemmin ei ole pystytty millään menetelmällä hoitamaan tätä aluetta. Nyt 3 D Hifu mahdollistaa myös koko ihon sekä Smas- kalvorakenteen ja lihaksiston hoidon sekä liftauksen.  Tämä on mullistava keksintö esteettisessä ihonhoidossa, jolla voidaan korvata kokonaan kirurginen kasvojenkohotus.

Fokusoitu ultraäänienergia läpäisee ihon tuhansien pisteiden avulla kuumentaen kudoksen 65-70 asteeseen.  Tämä saa aikaan kudoksen lämpenemisen ja parantajasolujen sekä fibroplastsolujen kerääntymisen hoidetulle alueelle. Tästä alkaa kollageenin muodostuminen lihaskudoksessa sekä ihossa puolen vuoden ajan, joka saa aikaan lihaksen ja ihon  kiinteytymisen ja liftauksen. Kasvolihakset ovat ainoat lihakset, jotka ovat kiinni ihossa ja näin iho liftautuu lihaksen mukana. 3 D Hifussa myös ihon juonteet liftautuvat . Tulokset vastaavat kasvojenkohotusleikkausta.

Hoidon aikana tuntuu lämpöä ja pientä pistelyä fokusoidun ultraäänen tunkeutuessa kudokseen.

Tuloksia näet jo heti hoidon jälkeenkin, mutta 4 viikon kuluttua alkaa kollageenin lisääntymien, mikä jatkuu puolen vuoden ajan jatkuvasti liftaten lihaksistoa ja ihoa. Lopullisen tuloksen näkee vasta 6-8 kk:n kuluttua hoidosta.

 Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

3 D Hifu on erinomainen vaihtoehto myös kaulan ja rintakehän ihon kiinteyttämiseen ja tasoittamiseen.

 Yksi hoito riittää saamaan aikaan liftauksen ja tulos kestää n kaksi vuotta.   3 D Hifua suositellaan otettavan 1-2 vuoden välein. 

Hinta: Kasvot 1500,00  Kasvot ja Kaula 2000,00