Tervetuloa tutustumaan uustuushoitoihimme.
Katso lisää uusimmat ilmoitukset -osiosta.

LipoLaser – Vihdoinkin eroon selluliitista ja ylimääräisistä rasvasoluista kivuttomasti!

LipoLaser-selluliittihoito on uusi ja vallankumouksellinen menetelmä, joka käyttää matalatehoista laseria selluliitin käsittelyyn, rasvanpoistoon ja kehon muokkaukseen. 
LipoLaser on ei-invasiivinen, kivuton ja neulaton menetelmä, eikä se vaadi palautumisaikaa. Asiakkaat voivat odottaa 1–2 vaatekoon pienenemistä yhdellä hoidolla. Tulosten säilymisen kannalta on tärkeää, etteivät rasvasolut kasva uudelleen.
Lue lisää tästä...


Hifu-Ulthraterapia-hoito

Hifu-Ulthraterapia perustuu fokusoituun ultraäänienergiaan ja hoidon aikana lämpöimpulsseja viedään syvälle ihonalaiseen kudokseen.  Ultraäänienergia käynnistää ihossa luonnollisesti uuden kollageenin tuotannon sekä heikentyneen kollageenin vahvistumisen. Lue lisää tästä...

 Jimont-kosmetiikkasarja

City-Kylpylässä meikkauksiin käytetään nyt Jimont-kosmetiikkasarjan tuotteita. Jimont on ainoastaan ihonhoidon asiantuntijoille sekä ammattilaisille suunniteltu sarja. Jimont on lähes 90% luonnonkosmetiikkaa, eikä sisällä lainkaan petrokemian tuotteita.

Jimont-meikkivoiteisiin on lisätty iholle tärkeitä vitamiineja kuitenkaan unohtamatta meikkivoiteelle tärkeitä ominaisuuksia. Meikkivoiteet ovat erityisesti kehitelty ikääntyvälle iholle hoidollisesti ja pinnan rakentajana sekä levittävyyden ansiosta. Ne tasoittavat ihon pintaa sekä ulkoisesti että hoidollisesti. Väripigmenttejä on runsaasti ja pieni määrä riittää peittämään ihon virheet.

Luomiväreissä pohjustusaineella saadaan erityisen pitävä meikki, joka on täydellisen vedenpitävä, ripsiväreissä puolestaan saadaan luonnollinen lopputulos erikoisharjan avulla.

Jimont-kosmetiikkasarjaan kuuluu laaja valikoima korkealaatuista värikosmetiikkaa, sekä alan viimeisimmät ja innovatiivisimmat suuntaukset ihosi hyvinvointiin.

Jimont jakaa kanssasi salaisuuden, joka korostaa kauneuttasi, karismaasi ja tyylikkyyttäsi. Yli kolmenkymmenen kauneudelle omistetun vuoden kokemuksella. Tule ja kokeile!

Katso lisää: www.jimont.com