Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/int43119/public_html/modules/mod_menu/helper.php on line 97


3D Mesolanka – kasvojen kohotus ilman leikkauksia

Tehokkain tapa kohottaa kasvojen ovaalia, parantaa vartalon muotoa ja saada merkittävää nuorentavaa vaikutusta ilman leikkauksia on 3D Mesolankahoito

Yhdellä hoitokerralla tuloksena huomaat:

  • kollageenin muodostumisen stimulointi ihossa
  • kasvojen keski- ja alaosan piirteiden paraneminen
  • kulmakarvojen ja yläluomien kohotus
  • lymfan luonnollisen liikkumisen palautuminen
  • ihon värin tasoittuminen ja pigmenttiläiskien normalisoituminen

3D Mesolangat ovat hyvin ohuita ja vahvoja, siksi niiden avulla voidaan liftata ihoa ja muotoilla kasvojen ääriviivoja sekä tehdä kasvoista täyteläisemmät esim. kohottamalla  poskipäitä. Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia, ne hajoavat itsestään 3 kuukaudessa. Tulos on heti näkyvissä toimenpiteen jälkeen ja säilyy jopa 2 vuotta.

Hoidosta ei aiheudu lainkaan jälkiä edes ohuessa ihossa.  3D Mesolankoja voidaan käyttää kehon kaikilla alueilla, joissa tarvitaan nopeaa ja turvallista ihon “liftingiä”, esm.  kasvojen, vatsan, kaulan ja dekolteen alueella. Mesolangat laitetaan paikoilleen injektiomenetelmällä.

Mesolankahoito antaa luonnollisen lopputuloksen kiinteyttäen ja kohottaen ihoa. Mesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa ja kasvattavat fibroblastien määrää. Verenkierto hoidettavalla alueella paranee ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Mesolankahoito vahvistaa ja myös parantaa ihon rakennetta.

Käytämme hoidossa Tredlifting 3D -mesolankoja. 3D Mesolangat ovat turvallisia. 3D Mesolangat on testattu ja valmistettu polymaitohaposta, ne eivät aiheuta lainkaan allergisia reaktioita ja terveysriskit ovat poissuljettuja.

Hoito on nopea, siinä ei tarvita voimakasta puudutusta eikä pitkää kuntoutusta. Toimenpiteen jälkeen iho voi olla tilapäisesti arka. Arkuus häviää 7–10 päivän kuluessa.